Praktijk Chinese Geneeskunde Betuwe

Aandacht voor u !

Ontzuren en Ontgiften

Het menselijk lichaam heeft zowel zuren als basen nodig. In deze moderne tijd hebben mensen meestal een te hoge zuurgraad door verkeerde, of te veel voeding, consumptie van zuurvormende middelen, stress, maar ook door verkeerde ademhaling. Een vaak voorkomende lokale verzuring kan n.l. ontstaan door overbelasting van de spieren in combinatie met ademnood. (Spierpijn bij sporters).

Klachten als gevolg van verzuring zijn bijvoorbeeld: slaapstoornissen, obstipatie, oprispingen, huidklachten, haaruitval. Of, indien onbehandeld, in een verder stadium: Artrose, Jicht, Diabetes 2, Hoge bloeddruk, Nier en galstenen en Hartproblemen.

Samen met Voetreflexplustherapie en Chinli-Tuina Massagetherapie en in combinatie met een andere leefwijze, kan ontzuren/ontgiften een grote bijdrage leveren aan een gezond darmstelsel.

Voordelen van ontzuring: Zuren en afvalstoffen worden geneutraliseerd en afgevoerd. Evenwicht in stofwisseling. Evenwicht in de zuur-base balans. Verhoging van het immuunsysteem. Betere sportprestaties. Vitaal en in balans ouder worden.

E-mailen
Bellen
Map
Info